Parkeringskompagniet – Til dig der vil have kontrollen tilbage over dit parkeringsareal

Beboerparkering


Beboerparkering er vores løsning til private, og er velegnet til bolig- og andelsforeninger, samt private med mindre parkeringsarealer.
 

– Gratis opsætning af skilte

– Fuld service

– Mulighed for Parkeringsvagt

– Abonnementsordning

– 50 % af afgiftsbeløbet

 
Med Beboerparkering får du muligheden for at sætte din parkeringsløsning op til præcist dine behov.
 
Adgangen til systemet kan gives til udvalgte personer eller alle beboere, så de holder kontrollen over parkeringsarealet, ellers kan vores parkeringsvagter holde kontrollen med arealet.
 
Priser fra 129 kr pr. måned for små parkeringsarealer.
 
Vi tilbyder unikke Beboerparkering skilte, så der ikke er nogen tvivl om, at det er et parkeringsareal forbeholdt de tilhørrende beboere.
 
Privat fællesvej:
 
En privat fællesvej, er en vej der er åben for offentlig trafik, men bruges af flere ejendomme, fx I et villa kvarter el. lign. Det er grundejerne der har grunde op til en denne vej der er ansvarlige for vedligeholdelsen, samt udgifterne for denne. Er det en intern vej, der tilhører en større ejendom som fx en indkørsel er der tale om en privat vej.
 
Med hensyn til parkeringsforholdene på en privat fællesvej, kan I som grundejerforening godt bestemme jer for eks. At benytte Parkeringskompagniet. I et sådan tilfælde skal I gå igennem kommunen for at få endelig godkendelse til dette – hvilket kan være en besværlig og længere proces.
 
Hos Parkeringskompagniet tager vi os selvfølgelig af al kontakten til kommunen, for at få godkendt jeres parkerings ønsker. Vi har i forvejen god erfaring med at hjælpe flere af vore nuværende kunder med at varetage processen det er at få en godkendelse fra kommunen.