Parkeringskompagniet – Til dig der vil have kontrollen tilbage over dit parkeringsareal

FAQ


Hvordan kommer du i gang?

1 Indledende møde med os:
På et indledende møde med os får vi et overblik over parkeringsarealet og får noteret eventuelle
udfordringer, dertil forklarer vi hvordan den mest optimale parkeringshåndtering vil være.

 

2 Godkendelse af skilteplan og kontrakt:
Vi udarbejder en skilteplan for parkeringsarealet og laver en kontrakt. Dette sendes til dig som kunde til accept. Når denne er accepteret, så producerer vi skiltene til parkeringsarealet.

 

3 Skiltemontering og brugeroprettelse:
I dette stadie informeres alle tilknyttede brugere af parkeringsarealet.
Vi står for skiltemonteringen og assisterer med brugeroprettelse til de der skal bruge systemet.

 

4 Parkeringskontrol kan påbegyndes:
Nu kan parkeringskontrollen påbegyndes.


Privat eller erhverv?

Vores løsninger Selvkontrol og Totalløsning er velegnet til erhverv. Vores løsning Beboerparkering er velegnet til private og boligforeninger.


Hvilke muligheder er der med privatfællesvej?

Privatfællesvej kan ofte være en stor hindring når man ønsker at have privat parkeringskontrol på sit parkeringsareal. Det har altid været en hindring at håndtere parkering på en privat fællesvej. Det kan vi hjælpe jer med.

 

Hvordan laver man en afgift?

Så let er det!

Det er enkelt at bruge vores app. Det eneste du skal bruge er en smartphone med et velfungerende kamera.


Hvordan har du overblik?

Du har det fulde overblik over afgifter, og gæste tilladelser du har udstedt, via vores administrationsmodul.
Herfra kan du holde styr på hvor mange afgifter der er udstedt, hvornår de er udstedt, hvem der har gjort det, og meget mere.


Parkeringsvagter?

Parkeringskompagniet har parkeringsvagter i alle store byer. Vi kommer som udgangspunkt ikke og fører kontrol over jeres p areal, medmindre andet er ønsket.

 

Hvem er vi?

Parkering volder ofte store kvaler for både ejerforeninger, mindre og mellemstore boligforeninger, virksomheder, såvel som for private husejere. Velfungerende parkeringsløsninger har tidligere været en mangelvare – På baggrund af det incitament blev Parkeringskompagniet til.

 

Parkeringskompagniet blev til i 2015 og har siden da vokset sig større og er blevet til en fast bestanddel af bylivet. I 2016 introducerede vi vores applikation, som har gjort det muligt selv at udskrive en kontrolafgift på under et minut, helt uden brug af en P-vagt. Dette har reformeret måden man driver parkeringsforretning på.

 

Konceptet har da også vist sig at fungere rigtigt godt for andre end det oprindelige sigte på ejerforeninger, boligforeninger og andre med mindre og mellemstore parkeringsarealer. Vi oplever stigende interesse for vores løsning mens vi også har oplevet et stigende antal kunder med større parkeringsarealer, der foretrækker vores fleksible løsning, hvor deres eget personale kan håndtere udskrivningen af kontrolafgifter. Vi kan også tilbyde kombinations løsninger, hvor Parkeringskompagniet efter aftale udskriver kontrolafgifter på en kundes parkeringsarealer.

 

app

Vores værdier

Med vores innovative mobile platform sikrer vi, at Jeres parkeringsarealer bliver brugt retmæssigt. Skulle der foretages parkeringer som er i strid med gældende regler og vilkår, bliver I kompenseret for den uretmæssige parkering med 50% af kontrolafgiften.

Vores løsninger er gennemsigtige hvilket også betyder, at det er muligt at annullere fejlagtige kontrolafgifter. Du kan derfor med god ro i maven, udskrive en kontrolafgift uden at skulle bekymre dig om ubehagelige eftervirkninger.