Parkeringskompagniet – Til dig der vil have kontrollen tilbage over dit parkeringsareal

FAQ


Hvordan kommer du i gang?

 

1. Indledende møde med os:

På et indledende møde med os får vi et overblik over parkeringsarealet og får noteret eventuelle udfordringer, og sammen finder vi ud af, hvad den mest optimale løsning er for jer.

 

2. Godkendelse af skilteplan og kontrakt:

Vi udarbejder en skilteplan for parkeringsarealet og laver en kontrakt. Når I har accepteret kontrakten, producerer vi skiltene til parkeringsarealet.

 

3. Skiltemontering og brugeroprettelse:

Vi sætter jeres skilte op og assisterer med brugeroprettelse til dem, der skal bruge systemet.

 

4. Nu kan parkeringskontrollen begyndes.

Privat, forening eller erhverv?

Vores løsninger Selvkontrol og Totalløsning er velegnet til alle typer parkeringsbehov. Vi har muligheden for at skabe en parkeringsløsning, som passer til jeres behov.

Hvordan holder I styr på gæstetilladelser og jeres udstedte afgifter?

Via administrationsmodulet i appen har I det fulde overblik over de gæstetilladelser og afgifter I har udstedt.

Kan man få parkeringsvagter?

Som udgangspunkt kommer Parkeringskompagniet ikke og fører kontrol med jeres areal, med mindre I ønsker det. Vi har parkeringsvagter i alle store byer.

Vores værdier

Med vores innovative mobile platform sikrer vi, at Jeres parkeringsarealer bliver brugt retmæssigt. Skulle der foretages parkeringer som er i strid med gældende regler og vilkår, bliver I kompenseret for den uretmæssige parkering med 50% af kontrolafgiften.

Vores løsninger er gennemsigtige hvilket også betyder, at det er muligt at annullere fejlagtige kontrolafgifter. Du kan derfor med god ro i maven, udskrive en kontrolafgift uden at skulle bekymre dig om ubehagelige eftervirkninger.
[/toggle]