Parkeringskompagniet – Til dig der vil have kontrollen tilbage over dit parkeringsareal

Hvad kan vi gøre for dig?


Det får I med Beboerparkering:

 

– Gratis oprettelse

– Ingen binding

– Opsætning af lovpligtige skilte

– Kompensation for ulovlige parkeringer

 
Hos Beboerparkering er det p-pladsens retmæssige brugere, der er i centrum. I bestemmer selv, hvem der har tilladelse til at benytte jeres parkeringsarealer, og Beboerparkering er jeres garant for, at det forbliver sådan. Som Kunde hos Beboerparkering er det hurtigt og overskueligt at udskrive parkeringsafgifter og udstede gæsteparkeringstilladelser – helt selv, via vores mobile platform.
 
Derudover udbetaler Beboerparkering altid 50% af parkeringsafgiftens grundbeløb til udstederen. Det betyder, at private, foreninger og virksomheder nu har mulighed for at blive økonomisk kompenseret for parkeringsovertrædelser.
 
Beboerparkering sørger tilmed for opsætning af lovpligtige parkeringsskilte, udlevering af afgiftsblokke og parkeringstilladelser samt inddrivelse af betalinger.
På den måde skaber vi – i samspil med de retmæssige brugere af parkeringsarealerne – den mest effektive og gennemsigtige administration af parkering i Danmark.
Har I et parkeringsareal, som ønskes professionelt administreret, så kontakt Beboerparkering og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres muligheder.

 

app til beboerparkering

App’en gør parkering let og overskueligt