Parkeringskompagniet – Til dig der vil have kontrollen tilbage over dit parkeringsareal

Præsentation


Med vores innovative mobile platform sikrer vi, at dine parkeringsarealer bliver brugt retmæssigt. Skulle der foretages parkeringer, som er i strid med gældende regler og vilkår, bliver I kompenseret for den uretmæssige parkering med 50% af kontrolafgiften.

Vores løsninger er gennemsigtige, hvilket betyder at det er muligt at annullere fejlagtige kontrolafgifter. Du kan derfor, med god ro i maven, udskrive en kontrolafgift uden at skulle bekymre dig om ubehagelige eftervirkninger.

Se nedenfor Parkeringskompagniets app, og hvor hurtigt du kan oprette en afgift.

Det får I med Parkeringskompagniet:

– En smart og hurtig parkeringsløsning

– Opsætning af lovpligtige skilte

– Kompensation for ulovlige parkeringer

 

Hos Parkeringskompagniet er det p-pladsens retmæssige brugere, der er i centrum. Du bestemmer selv hvem der har tilladelse til, at benytte dine parkeringsarealer og Parkeringskompagniet er din garant for, at det forbliver sådan. Som kunde hos Parkeringskompagniet er det hurtigt og overskueligt at udskrive parkeringsafgifter og udstede gæsteparkeringstilladelser – helt selv, via vores mobile platform.

Derudover udbetaler Parkeringskompagniet altid 50% af parkeringsafgiftens grundbeløb til udstederen. Dette betyder, at private, foreninger og virksomheder nu har mulighed for at blive økonomisk kompenseret for parkeringsovertrædelser.

Parkeringskompagniet sørger tilmed for opsætning af lovpligtige parkeringsskilte, udlevering af afgiftsblokke og parkeringstilladelser samt inddrivelse af betalinger.

På den måde skaber vi, i samspil med de retmæssige brugere af parkeringsarealerne, den mest effektive og gennemsigtige administration af parkering i Danmark.

Har du et parkeringsareal, som ønskes professionelt administreret, så kontakt Parkeringskompagniet og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres muligheder.