KAMERALØSNING

En automatisk nummerpladeregistrering

ANPR er fremtidens parkeringsvagt. Denne intelligente kameraløsning genkender og registrerer bilens nummerplade ved ind- og udkørsel af parkeringsområdet og fungerer perfekt til parkeringsarealer, hvor der ønskes kontrol døgnet rundt. Dette kan samtidig suppleres med vores øvrige løsninger for at skabe den bedst mulige p-håndtering.

Bilisterne registrerer og betaler for deres parkering gennem betalingsapps. ANPR-systemet er et nemt og innovativt alternativ til parkeringsvagter eller bomme, da bilisterne registrerer og betaler for deres parkering gennem betalingsapps.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN PARKERINGSLØSNING

KONTAKT OS I DAG

OM LØSNINGEN

Kameraløsningen er velegnet til jer, som ikke selv har muligheden for at føre egenkontrol og gerne vil have en automatisk nummerpladeregistrering løsning, der selvstændigt registrerer køretøjer.

Vi skræddersyer løsningen efter jeres krav, så jeres behov altid er dækket.

Løsningen kan kombineres med vores egenkontrol eller vagtløsning.

Kameraløsning

Ved at automatisere parkeringskontrollen er I garanteret et parkeringsareal, der er forbeholdt den retmæssige parkant.

Vi samarbejder med jer for at finde den rette observationstid.


Kameraet registrerer automatisk, hvilke køretøjer der parkerer på parkeringsarealet.

Skulle uvedkommende parkere på jeres arealer, opretter systemet automatisk en parkeringsafgift, som afsendes til ejeren af køretøjet.

Derudover kan kameraerne benyttes til parkeringshuse samt pladser, hvor parkanten skal have gyldig billet

Kameraløsningen kan bruges som alternativ til parkeringsautomaten.

Vores system noterer, hvornår et køretøj er kørt ind på arealet. Derefter udregner det tiden mellem parkeringens start og slut, hvorefter parkanten kan betale billetten digitalt igennem en af vores udbyderes apps.

Skulle parkanten afvise betalingen, opretter systemet automatisk en parkeringsafgift, som tilsendes ejeren af køretøjet.

Vi opsætter kameraer, der samarbejder med vores automatiske nummerplade aflæsnings-software (APNR). Systemet kan opsættes med API, som gør det muligt for systemet at interagere med anden software.

Eftersom løsningen udnytter moderne teknologi, vil det ydermere være muligt at tilkøbe et ”heatmap”, baseret på dine besøgendes geografiske placering. Disse data er især værdifulde for at lave strategisk og målrettet kommunikation.

Automatisk nummerpladeregistrering

Ved at vælge vores kameraløsning får I en løsning, der udnytter alle nutidige parametre. Vi automatiserer parkeringskontrollen, så I får mere frihed mellem hænderne, mens I samtidig får optimeret kontrollen.

Systemet er velegnet til beboerparkering og parkeringspladser, hvor der benyttes parkeringsautomater. Systemet noterer automatisk, hvilke køretøjer der kører ind på jeres areal. Hvis uvedkommende vælger at parkere på jeres private areal, opretter systemet automatisk en afgift, der sendes til ejeren af køretøjet.