KAMERALØSNING

En automatisk nummerpladeregistrering

ANPR er fremtidens parkeringsvagt. Denne intelligente kameraløsning genkender og registrerer bilens nummerplade ved ind- og udkørsel af parkeringsområdet og fungerer perfekt til parkeringsarealer, hvor der ønskes kontrol døgnet rundt. Dette kan samtidig suppleres med vores øvrige løsninger for at skabe den bedst mulige p-håndtering.

Bilisterne registrerer og betaler for deres parkering gennem betalingsapps. ANPR-systemet er et nemt og innovativt alternativ til parkeringsvagter eller bomme, da bilisterne registrerer og betaler for deres parkering gennem betalingsapps.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN PARKERINGSLØSNING

KONTAKT OS I DAG

OM LØSNINGEN

Kameraløsningen er velegnet til jer, som ikke selv har muligheden for at føre egenkontrol og gerne vil have en automatisk nummerpladeregistrering løsning, der selvstændigt registrerer køretøjer.

Vi skræddersyer løsningen efter jeres krav, så jeres behov altid er dækket.

Løsningen kan kombineres med vores egenkontrol eller vagtløsning.

Kameraløsning

Ved at automatisere parkeringskontrollen, vil du være garanteret, at der altid er plads til de retmæssige parkanter.

Vi vil samarbejde om at finde den bedste løsning.

Kameraet opfanger automatisk hvilke køretøjer der parkerer på p-arealet.

Skulle en uretmæssig parkering finde sted, vil systemet automatisk oprette en p-afgift, og sende den til ejeren af køretøjet.

Kameraløsningen kan blive brugt som alternativ til parkeringsautomaten.

Vores system opfanger når et køretøj kører ind på p-arealet. Den kalkulerer derefter tiden imellem indkørsel og udkørsel, hvorefter parkanten kan betale for deres parkering via en af vores samarbejdspartneres apps.

Skulle parkanten nægte at betale, vil systemet automatisk oprette en parkeringsafgift, som efterfølgende vil blive sendt til ejeren af køretøjet.

Vi opsætter kameraer der arbejder med vores automatiske nummerpladegenkendelse software (ANPR). Systemet kan opsættes via en API, hvilket gør det muligt for softwaren at interagere med andet software.

Denne løsning gør brug af moderne teknologi, som vil gøre det muligt for dig at købe "heatmaps", baseret på dine gæsters geografiske lokation. Denne data er især værdifuld ifm. udvikling af strategisk og målrettede kommunikation.

Automatisk nummerpladeregistrering

Ved at vælge vores kameraløsning får I en løsning, der udnytter alle nutidige parametre. Vi automatiserer parkeringskontrollen, så I får mere frihed mellem hænderne, mens I samtidig får optimeret kontrollen.

Systemet er velegnet til beboerparkering og parkeringspladser, hvor der benyttes parkeringsautomater. Systemet noterer automatisk, hvilke køretøjer der kører ind på jeres areal. Hvis uvedkommende vælger at parkere på jeres private areal, opretter systemet automatisk en afgift, der sendes til ejeren af køretøjet.