Velkommen til

PARKERINGSKOMPAGNIET

Parkeringskompagniet er fremtiden inden for parkeringsløsninger.

Vi skræddersyer og sammensætter parkeringsløsninger, som passer nøjagtigt til jeres behov. Dette gælder uanset om der er tale om en boligforening, virksomhed eller butik, samt om det er én eller 500 parkeringspladser. I vælger selv hvordan tilladelser og kontrol skal håndteres, helt ned til de mindste detaljer.

Hvem er Parkeringskompagniet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN PARKERINGSLØSNING

KONTAKT OS I DAG

Hvad kan vi gøre for jer

Sørg for, at der altid er plads til jeres beboere!

Mange beboerforeninger oplever problemer med fyldte parkeringspladser. Det kan nemt resultere i frustrerede og utilfredse beboere.

Med vores egenkontrolløsning kan I selv administrere beboerforeningens p-areal og altid sørge for, at kun de retmæssige parkanter gør brug af p-arealet. Vores løsninger sørger for optimal fleksibilitet og masser af muligheder for jer og jeres beboere. Administrere gæstetilladelser, permanente tilladelser, udstedelse af afgifter og meget mere gennem vores brugervenlige app.

Genvind kontrollen over jeres parkeringspladser!

Oplever I, at de parkeringspladser, der er  dedikeret til jeres personale, bliver brugt af uvedkommende? Eller at jeres kundeparkeringspladser bliver brugt af folk, der ikke handler hos jer?

Det er et alment problem, men med en af vores løsninger vil det være fortid. Vores parkeringsløsninger vil sørge for, at der altid er plads til jer, jeres ansatte og jeres kunder. Derudover giver vores løsninger jer også muligheden for at udleje selvsamme parkeringspladser i de tidsrum I ønsker! Så kan I tjene penge, selv når I har lukket.

Parkeringsoplevelsen er dit centers førstehåndsindtryk til kunden!

For at give jeres besøgende den bedst mulige oplevelse er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk.

Det første indtryk jeres kunder får af jer, er parkeringen. Så hvorfor ikke gøre det så nemt som muligt?

Vores fuldautomatiske kameraløsning gør jeres kunders parkering fuldkommen gnidningsfri og optimerer jeres kundeflow.

Nem parkering giver glade gæster!

Vores løsninger er fleksible, alsidige og kan tilpasses ethvert behov. Vores receptionsløsning gør, at det er nemt for jeres receptionister at registrere jeres gæsters parkering. Alternativt kan gæster selv registrere deres parkering i de mange parkeringsapps, vi samarbejder med.

Mulighederne har ingen ende. Ønsker I eksempelvis at kombinere dette med muligheden for at få en ekstra indkomst ved at udleje parkeringspladser til personer, der ikke er gæster hos jer, er dette også muligt.

Optimer jeres parkeringshus!

Vores kameraløsning er det nyeste og bedste inden for parkeringsløsninger. Kameraet opfanger bilernes nummerplader ved ind- og udkørsel.

Gæsterne betaler via en af de mange parkeringsplatforme. Ved uretmæssig parkering vil der blive sendt en afgift helt automatisk. Denne løsning erstatter vagter og bomme og indeholder en masse muligheder inden for billet- og kontrolsystemer. Løsningen passer perfekt til pladser, hvor der ønskes kontrol hele døgnet.

Vores vagter

Vagterne er uniformerede og uddannede som vagter fra Securitas. Vores partnerskab med Securitas giver vores kunder landets bedst dækkende p-kontrol. De kan stå til rådighed for jer i de tidsrum, der ønskes, uanset om det er døgnet rundt eller blot i dagtimerne.
Securitas er klar til at varetage samtlige sikkerhedsopgaver for jer. Kombineret med vores p-løsning kan vi sørge for den bedst mulige sikkerhed for jer.

Hvorfor kunder vælger os?

Indtjening på jeres p-areal

Med Parkeringskompagniets løsninger sikrer vi sammen den bedst mulige udnyttelse af jeres parkeringsareal.
Vi sørger for administration og håndtering af p-billetter og inddrivelse af afgifter og udbetaler kvartalmæssigt til jer.

Fuldt overblik

Via vores kundeportal kan du altid holde øje med dit p-areal. Her kan du:

  • Se månedlige rapporter
  • Håndtere brugere og deres tilladelser
  • Se oprettede afgifter
  • Se og redigere tilladelser

Vores app

Med vores app, “Parkeringskompagniet”, kan du oprette afgifter, såvel som holde styr på permanente- og gæstetilladelser
Adgang kan gives således at ikke alle funktioner er synlige for alle.

Lovpligtige skilte

Vi står for opsætning af de lovpligtige parkeringsskilte samt anden vejledende skiltning til faste brugere af pladsen eller til gæster.
Sammen sørger vi for den mest effektive og synlige skiltning, således at det er uden bøvl at orientere sig på parkeringspladsen.