Hvad kan vi gøre i Odense?

Vi tilbyder komplette & innovative parkeringsløsninger i Odense. I samarbejde med kunden, skræddersyer vi vores produkter og services ud fra hvilket behov der er gældende. Parkeringskontrol i Odense er aktuelt uanset hvilket scenarie der er gældende. Vi hjælper både store & små virksomheder, boligforeninger, samt storcentre med at administrere deres parkeringspladser. Det skal være overskueligt og let for jeres brugere af p-arealet og dette hjælper vi jer med. I skal blot vælge hvilket af vores mange produkter og services der matcher jeres behov, så klarer vi resten.

Hvorfor vælge Parkeringskompagniet?

Parkeringskompagniet er de førende indenfor komplette parkeringsløsninger. Vi tilbyder parkeringsløsninger i hele Danmark, herunder Odense. Ved at vælge os til at administrere dit parkeringsareal, får du adgang til vores platform, som giver dig det fulde overblik over alle aspekter vedr. parkeringen. Her har du mulighed for at se månedlige rapporter & statistikker, oprette gæstetilladelser og meget mere.

100% digitalt – igennem vores app

Alt form for drift sker igennem vores app, således alt vedrørende parkeringen er 100% digitalt. Dermed får du som bruger et overskueligt overblik over parkeringspladsen, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er også igennem vores app du opretter afgifter og gæstetilladelser.

Etablering og opsætning af skilte

Indgår du i et samarbejde med os, bestemmer du selv, om du vil have os til at montere p-skiltene for dig, eller om du foretrækker at få skiltene tilsendt og derved selv stå for opsætningen. Ønsker du at stå for opsætningen, er der blot nogle krav du skal være opmærksom på.