Om os

I 2015 blev Parkeringskompagniet stiftet.

Vi valgte at følge den teknologiske udvikling og udvikle en app, som havde til formål, at give råderetten tilbage til den retmæssige parkant.

Vores primære fokus er at differentiere os fra markedet, ved at fokusere på private parkeringsarealer. Dette gør vi gennem innovative parkeringsløsninger, der nytænker måden at føre kontrol på. Internt sparrer vi med hinanden, så vi hele tiden har fingeren på pulsen indenfor den teknologiske udvikling.

Vores innovative og anderledes løsninger giver den enkelte bruger muligheden for egenhændigt føre kontrol gennem vores app. I praktisk forstand får brugeren lov til at udstede afgifter og tjekke nummerpladen i deres område.

Vi leverer forskellige løsninger, der har til fokus at forbedre kontrollen på vores kunders parkeringsareal.

Løsningerne spænder vidt forskelligt; alt fra egenkontrol, hvor brugeren selv står for kontrollen, til vagtkontrol, hvor uniformerede vagter fører kontrol. Derudover har vi også muligheden for at opsætte kameraer, som automatisk registrerer køretøjerne, der bevæger sig ind på arealet.

Læs mere om vores løsninger her.

Vores samarbejde spænder bredt.

Vi har et samarbejde med Securitas, som leverer vagter til at føre parkeringskontrol.

Derudover har vi referencer fra diverse områder og brancher; alt fra indkøbscentre og erhverv til private villaveje og boligforeninger.

Uanset hvad jeres behov er, kan vi levere en ydelse der dækker det.

logo

“Ethvert parkeringsareal fortjener den rigtige parkeringsløsning. Derfor har vi startet Parkeringskompagniet.”

Simon Høy • Partner