parkeringskompagniet logo

Om Parkeringskompagniet

Parkeringskompagniet er et innovativt parkeringsselskab som samarbejder med alle typer af virksomheder, beboerforeninger, kommunale institutioner og kommuner. Vi tilbyder fleksible parkeringsløsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Med alt fra egenkontrol til fuldautomatiserede kameraløsninger, vil vi kunne finde den perfekte løsning til jer, uafhængigt af antal p-pladser, geografisk placering eller p-arealets størrelse. Kontakt os for at høre mere om Parkeringskompagniet.

om parkeringskompagniet

Målsætning

Vores målsætning er at være den største, bedste og mest foretrukne udbyder af parkeringsløsninger i Danmark. Denne målsætning vil vi opnå gennem en konstant innovativ og nytænkende måde at drive forretning på, som sætter kunden og dennes private ejendomsret i første række.

parkeringskompagniet logo

Historie

Vi blev stiftet i 2015 med en vision om at innovere parkeringsbranchen. Vi ville give råderetten tilbage til den retmæssige parkant. Til dette formål valgte vi at udvikle en app, der gjorde det muligt for den enkelte bruger at føre kontrol egenhændigt. Vi har sidenhen udviklet forretningen til at indeholde produkter som egenkontrol, vagtkontrol, kameraløsninger og udlejning, således at vi altid kan sørge for de bedst mulige løsninger, uanset hvad kundens behov er. Vi er i konstant udvikling og forsøger altid at nytænke parkeringsløsninger. På den måde sørger vi for altid at være forrest i branchen.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Vi sammensætter den p-løsning, som passer lige til jeres behov. Dette uanset om der er tale om en boligforening, virksomhed eller butik. I vælger selv, hvordan p-tilladelser og p-kontrol skal håndteres.

KUNDEN I FOKUS

Hos Parkeringskompagniet er det p-pladsens retmæssige brugere, som er i fokus. Parkeringskompagniet bestræber sig efter at give p-pladserne tilbage til de retmæssige brugere, og vi hører meget gerne fra jer, hvis I har forslag til forbedringer eller andet, der kan gøre os endnu bedre.

FÅ KONTROLLEN TILBAGE

Hos Parkeringskompagniet kan administrator selv få adgang til at annullere afgifter, således at det aldrig bliver en diskussion, hvorvidt en gæst burde have fået en afgift eller ej. Denne funktion giver administrator en stor kontrol, og funktionen fungerer sammen med vores ønske om at give parkeringspladserne tilbage til de retmæssige brugere.

GENNEMSIGTIGHED

Via vores kundeportal kan I oprette brugere og p-tilladelser helt selv og se alle p-billetter og afgifter, så I altid har overblik over aktiviteten på jeres arealer.

PROFESSIONELLE LØSNINGER

Parkeringskompagniet har partnerskaber med en lang række selskaber og tilbyder derfor sine kunder markedets bedst dækkende p-kontrol og synlighed i mobilbetalings-apps.

APP LØSNING

Via vores app kan man oprette afgifter og kortere tilladelser, man kan se alle aktive tilladelser og meget mere. Adgang kan gives således, at alle funktioner ikke er synlige for alle.