parkeringskompagniet logo

Om Parkeringskompagniet

Parkeringskompagniet er et innovativt parkeringsselskab som samarbejder med alle typer af virksomheder. Vi tilbyder parkeringskontrol til beboerforeninger, kommunale institutioner og kommuner og mange flere. Vi tilbyder fleksible løsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Med alt fra egenkontrol til kameraløsninger, har vi med sikkerhed en løsning til jer. Vi kan hjælpe uanset antal p-pladser eller jeres geografisk placering. Kontakt os for at høre nærmere!

om parkeringskompagniet

Målsætning

Vores målsætning er at være den største, bedste og mest foretrukne udbyder af parkeringsløsninger i Danmark. Denne målsætning vil vi opnå gennem en innovativ måde at drive forretning på, som sætter kunden og dennes behov i første række.

parkeringskompagniet logo

Historie

Vi blev stiftet i 2015 med en vision om at innovere parkeringsbranchen. Vi ville give råderetten tilbage til den retmæssige parkant. Derfor valgte vi at udvikle en app, der gjorde det muligt for den enkelte bruger at føre kontrol på deres p-areal. Vi har sidenhen udviklet forretningen til at indeholde produkter som egenkontrol, vagtkontrol og kamerakontrol. Dermed kan vi altid sørge for de bedst mulige løsninger, uanset kundens behov. Vi er i konstant udvikling og forsøger altid at nytænke parkeringsløsninger. På den måde sørger vi for altid at være forrest i branchen.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Vi sammensætter den løsning, som passer lige til jeres behov. Uanset om der er tale om en boligforening, virksomhed eller butik. I vælger selv, hvordan parkeringstilladelser og p-billetter skal håndteres.

KUNDEN I FOKUS

Hos Parkeringskompagniet er det p-pladsens retmæssige brugere, som er i fokus. Vi bestræber sig efter at give p-pladserne tilbage til de retmæssige brugere, og vi hører meget gerne fra jer, hvis I har forslag til forbedringer eller andet, der kan gøre os endnu bedre.

FÅ KONTROLLEN TILBAGE

Hos Parkeringskompagniet kan administrator selv få adgang til at annullere afgifter, således at det aldrig bliver en diskussion, om en gæst burde have fået en afgift eller ej. Denne funktion giver administrator en overskuelig kontrol, og funktionen fungerer sammen med vores ønske om at give p-pladserne tilbage til de retmæssige brugere.

GENNEMSIGTIGHED

Igennem vores app kan I oprette brugere og p-tilladelser helt selv. Dermed har i et godt overblik over aktiviteten på jeres p-arealer.

PROFESSIONELLE LØSNINGER

Parkeringskompagniet har samarbejder med en lang række virksomheder og tilbyder derfor sine kunder markedets bedst dækkende parkeringskontrol og synlighed.

APP LØSNING

Igennem vores app kan man selv oprette afgifter og tilladelser til sit parkeringsareal. Adgang kan gives således, at alle funktioner ikke er synlige for alle.

Vores produkter & services

Kameraløsning

Egenkontrol

Vagtkontrol

Ladestandere

Udlejning