OPTIMERING AF PARKERINGS PLADSER

Hvis I går med tanker om at få streget nye parkerings-båse op eller, skifte jeres gamle parkerings skilte ud, eller ønsker I at få digitaliseret parkerings-tilladelser og gæstebilletter, hjælper vi at optimere jeres parkeringsarealer.

Er der tale om nybyggeri, så deltager vi gerne i processen fra start, og vi kan også hjælpe med etablering af p-løsninger på private fællesveje, som har modtaget de nødvendige godkendelser fra kommunen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN PARKERINGSLØSNING

KONTAKT OS I DAG

Data og statistik

Få det maksimale ud af dit p-areal ved brug af vores parkeringsdata og statistikker. Vi indsamler data om dit p-areal, så du kan optimere værdien af dit område. Vi indsamler blandt andet data om, hvornår dit p-areal oftest bliver brugt, hvor dine besøgende kommer fra og hvor længe de bliver. Lær dine besøgende bedre at kende, effektivisér dine forhold og maksiméer dit udbytte.

Heatmap

Baseret på de besøgendes geografiske placering kan Parkeringskompagniets system generere et dynamisk heatmap. Disse data er især værdifulde for at lave strategisk og målrettet kommunikation. Se nedenstående illustration for eksempel.