Hvad kan vi gøre i Aarhus?

Vi tilbyder komplette parkeringsløsninger i Aarhus, hvor vi tilpasser vores produkter og services efter jeres behov. Vi kan hjælpe jer, hvis I administrerer et parkeringsareal i Aarhus og vil optimere kontrollen og samtidig sikre en god parkeringsoplevelse for brugerne af pladsen. Om I råder over 2 eller 200 pladser, spiller ingen rolle, vi hjælper alle slags kunder med administrationen af deres p-areal.

Hvorfor vælge Parkeringskompagniet?

Parkeringskompagniet er de førende indenfor komplette parkeringsløsninger. Vi tilbyder parkeringskontrol hele Danmark herunder Aarhus, hvor hovedkontoret er beliggende. Med vores brede udvalg af produkter og services, sikrer vi at kunne matche enhver kundens behov. Vi tilbyder alt fra kamera- og egenkontrol til vagtkontrol og ladestandere. Vi arbejder ud fra en høj professionalisme og vores fokus er altid at skabe et højt niveau af gennemsigtighed og tillid overfor vores kunder.

100% digitalt – igennem vores app

Alt form for drift sker igennem vores app, således alt vedrørende parkeringen er 100% digitalt. Dermed får du som bruger et overskueligt overblik over parkeringspladsen, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er også igennem vores app du opretter afgifter og gæstetilladelser.

Cases & referencer

” Fremtidens parkeringskontrol ”

Vi har optimeret parkeringen hos The Company Group i Aarhus. Her har vi leveret fremtidens parkeringsvagt i form af en kameraløsning til deres p-areal, der sikrer kontrol 24/7. Dertil har vi udarbejdet en integreret receptionsløsning, så gæsters nummerplade er forhåndsregisteret ved ankomst. Og byens parkanter kan holde på pladsen uden for husets åbningstid ved køb af billet gennem blandt andet Easypark

” Kombi-parkeringsløsning ”

Kollegiekontoret i Aarhus har optimeret deres p-areal i form af en kombi-løsning, der inkluderer både egenkontrol & vagtkontrol. Dermed får beboerne selv mulighed for, at føre kontrol på p-pladsen, samtidig med de får tilknyttet en traditionel p-vagt til området, der regelmæssig fører kontrol. Beboerne har også adgang til Parkeringskompagniets app, således de selv kan oprette gæstetilladelser.

Etablering og opsætning af skilte

Indgår du i et samarbejde med os, bestemmer du selv, om du vil have os til at montere p-skiltene for dig, eller om du foretrækker at få skiltene tilsendt og derved selv stå for opsætningen. Ønsker du at stå for opsætningen, er der blot nogle krav du skal være opmærksom på.