Hvad kan vi gøre i Esbjerg?

Vi tilbyder skræddersyede & innovative parkeringsløsninger i Esbjerg. I samarbejde med kunden, tilpasser vi vores produkter og services ud fra hvilket behov der er gældende. En parkeringsløsning i Esbjerg er aktuelt uanset hvilken type kunde der er gældende. Vi hjælper alt fra boligforeninger til storcentre, sågar både store & små virksomheder. Det skal være nemt og ligetil for jeres brugere af parkeringsarealet og det er her, vi kommer med vores erfaring. I skal blot vælge hvilket af vores produkter og services i har brug for til jeres p-areal, så sammensætter vi en parkeringsløsning.

Hvorfor vælge Parkeringskompagniet?

Parkeringskompagniet er de førende indenfor komplette parkeringsløsninger. Vi tilbyder parkeringsløsninger i hele Danmark, herunder Esbjerg. Ved at vælge os til at administrere dit parkeringsareal, får du adgang til vores app, som giver dig det fulde overblik over alle aspekter vedr. parkeringen. Her har du mulighed for at se statistikker over solgte p-billetter, opretter gæstetilladelser og endda uddele p-afgifter.

100% digitalt – igennem vores app

Alt form for drift sker igennem vores app, således alt vedrørende parkeringen er 100% digitalt. Dermed får du som bruger et overskueligt overblik over parkeringspladsen, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er også igennem vores app du opretter afgifter og gæstetilladelser.

Cases & referencer

” En parkeringsløsning med 100% egenkontrol ”

Sport & Event Park i Esbjerg har ved hjælp af Egenkontrol fået optimeret og skabt overblik over deres p-areal. Ved en Egenkontrol parkeringsløsning, er det medarbejderne selv, der står for at føre kontrol på p-pladsen, hvilket giver enorm fleksibilitet og frihed. Alt foregår igennem Parkeringskompagniets app, hvori medarbejder ligeledes opretter parkeringsafgifter og gæstetilladelser.

Samtidig given appen mulighed for at se data & statistiker over p-arealet.

Sport & Event Park Esbjerg klarer alt selv undtagen klagehåndteringen, den tager vi os af!

Etablering og opsætning af skilte

Indgår du i et samarbejde med os, bestemmer du selv, om du vil have os til at montere p-skiltene for dig, eller om du foretrækker at få skiltene tilsendt og derved selv stå for opsætningen. Ønsker du at stå for opsætningen, er der blot nogle krav du skal være opmærksom på.