Hvad kan vi gøre i København?

Vi tilbyder en skræddersyet & innovativ parkeringsløsning i København. De mest fortrukne produkter og services er kamerakontrol og lade standere til elbiler. Dertil har vi i København tilknyttet en parkeringsvagt, således vi kan tilbyde kunderne vagtkontrol, naturligvis med uniformerede og professionelle p-vagter. Vi hjælper jer med administration af jeres parkeringsareal uanset om I råder over 1 p-plads eller 100 p-pladser. Vi kan derfor hjælpe jer med den komplette parkeringsløsning i København.

Hvorfor vælge Parkeringskompagniet?

Parkeringskompagniet er de førende indenfor komplette parkeringsløsninger. Vi tilbyder parkeringskontrol i hele Danmark herunder København, hvor vores andet kontor er beliggende. Vores førsteprioritet er altid kunden, så vi sikrer vi finder en parkeringsløsning der matcher jeres behov. Igennem hele samarbejdet får I tilknyttet en fast konsulent fra vores team, således vi altid kun er én mail eller opkald væk ved evt. henvendelser eller spørgsmål.

100% digitalt – igennem vores app

Alt form for drift sker igennem vores app, således alt vedrørende parkeringen er 100% digitalt. Dermed får du som bruger et overskueligt overblik over parkeringspladsen, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er også igennem vores app du opretter afgifter og gæstetilladelser.

Cases & referencer

” Fremtidens parkeringskontrol ”

Parkering Lygten på Nørrebro i København har ved hjælp af en kameraløsning, optimeret og skabt et overblik over deres p-areal.
Denne kameraløsning genkender og registrerer bilens nummerplade ved ind- og udkørsel af parkeringsområdet og fungerer perfekt til parkeringsarealer, hvor der ønskes kontrol døgnet rundt.

Samtidig sparer Parkering lygten udgifter til bomme eller parkeringsvagter, da kamerasystemet dækker alle apsekter vedr. parkering. I systemet er der samtidig mulighed for at se data & statistikker over p-arealet.

” Kombi-parkeringsløsning ”

Søpavillonen i København har optimeret deres p-areal i form af en kombi-løsning, der inkluderer både egenkontrol & vagtkontrol. Dermed får restaurantens personale selv mulighed for, at føre kontrol på p-pladsen, som alt sammen foregår igennem Parkeringskompagniets app.

Samtidig med det får de tilknyttet traditionelle og uniformerede p-vagter til området, der regelmæssig fører kontrol. Vagtkontrollen løfter en opgave fra personalets skuldrer i de travle perioder, hvilket betyder mere frihed, men stadig bevarer 100% kontrol over p-pladsen.

Etablering og opsætning af skilte

Indgår du i et samarbejde med os, bestemmer du selv, om du vil have os til at montere p-skiltene for dig, eller om du foretrækker at få skiltene tilsendt og derved selv stå for opsætningen. Ønsker du at stå for opsætningen, er der blot nogle krav du skal være opmærksom på.