Hvad kan vi gøre i Aalborg?

I Aalborg tilbyder vi komplette parkeringsløsninger. Vi sætter altid kunden i højsædet og skræddersyer vores produkter og services efter hvilket behov de har. En parkeringsløsning i Aalborg er aktuelt hvis i ønsker at optimere kontrollen på jeres nuværende parkeringsareal på en nem og overskueligt måde. Om I har 1 p-plads eller 500 p-pladser spiller ingen rolle. I skal blot vælge løsningen der matcher jeres behov, så klarer vi resten, uden i skal løfte én finger. Nemt ikk?

Hvorfor vælge Parkeringskompagniet?

Parkeringskompagniet er de førende i Danmark indenfor komplette parkeringsløsninger, derfor tilbyder vi også parkeringskontrol i Aalborg. Vi tilbyder alt fra kamera- og egenkontrol til vagtkontrol og ladestandere, så vi altid sikrer os at kunne matche et hvert behov. Vi arbejder altid ud fra et højt serviceniveau og ønsker at skabe gode resultater i samarbejde med kunden.

100% digitalt – igennem vores app

Alt form for drift sker igennem vores app, således alt vedrørende parkeringen er 100% digitalt. Dermed får du som bruger et overskueligt overblik over parkeringspladsen, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er også igennem vores app du opretter afgifter og gæstetilladelser.

Cases & referencer

” Parkeringsløsningen med det fulde overblik ”

Kompas hotellet i Aalborg har ved hjælp af en egenkontrol løsning, optimeret og skabt et overblik over deres p-areal. Hertil opretter gæsterne selv p-billetter via iPad i receptionen, og byens parkanter kan tilmed benytte pladsen gennem Easypark og Parkpark. Alt sammen foregår igennem Parkeringskompagniets system.

I systemet er der samtidig mulighed for at se data & statistikker over p-arealet. Kompas hotellet klarer alt selv undtagen klagehåndteringen, den tager vi os af!

” Kombi-parkeringsløsning ”

Slotshotellet i Aalborg har optimeret deres p-areal i form af en kombi-løsning, der inkluderer både egenkontrol & vagtkontrol. Dermed får hotellets personale selv mulighed for, at føre kontrol på p-pladsen, som alt sammen foregår igennem Parkeringskompagniets app.

Samtidig med det får de tilknyttet traditionelle og uniformerede p-vagter til området, der regelmæssig fører kontrol. Vagtkontrollen løfter en opgave fra personalets skuldrer i de travle perioder, hvilket betyder mere frihed, men stadig bevarer 100% kontrol over p-pladsen.

Etablering og opsætning af skilte

Indgår du i et samarbejde med os, bestemmer du selv, om du vil have os til at montere p-skiltene for dig, eller om du foretrækker at få skiltene tilsendt og derved selv stå for opsætningen. Ønsker du at stå for opsætningen, er der blot nogle krav du skal være opmærksom på.