I det følgende kaldes De ”kunden”.

Aftalevilkår

 1. Ved indbetaling indestår kunden for, at alle afgivne oplysninger er korrekte.
 2. Der kan kun betales en parkering ad gangen

Dataansvarlig er Parkeringskompagniet ApS
Trindsøvej 4, 8000 Aarhus C
CVR-nr: 37127485
Telefon: + 45 88 77 31 50
Mail: service@parkeringskompagniet.dk

Betaling

 1. Kunden betaler online via hjemmesiden www.parkeringskompagniet.dk
 2. Parkeringskompagniet anvender QuickPay. QuickPay er godkendt af de respektive indløsere med certificeret software, og overførsler mellem QuickPay og indløserne sker i krypteret form. QuickPay forpligter sig til enhver tid at være PCI-godkendt, og overholder således alle de krav om sikkerhed, som PCI foreskriver.
 3. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikation med indløsere. Ligeledes benyttes SSL/TLS-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat.
 4. Det er kundens ansvar, at betaling modtages af Parkeringskompagniet ApS
 5. Det er kundens ansvar, at indbetaling kan identificeres. Det er således kundens ansvar, at der sker betaling for korrekt nummerplade. Sker der betaling for forkert nummerplade, anses betaling for kundens nummerplade ikke at være sket rettidigt, hvorefter der kan pålægges rykkergebyrer og renter i henhold til renteloven, ift. kravet mod kunden.

Pris

 1. Udover prisen for parkering betaler kunden eventuelle transaktionsomkostninger for betaling med betalingskort. Det er dog ikke alle betalingskort, som pålægges transaktionsomkostninger.
 2. Der er kun transaktionsomkostninger på firmabetalingskort og betalingskort udstedt uden for EU. Der er således ikke transaktionsomkostninger på private betalingskort udstedt inden for EU.
 3. For firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU gælder de forpligtelser og gebyrer som er pålagt af Provider og Betalingsgateway.
 4. Gebyr og samlet pris vil fremgå inden køb accepteres endeligt.